Udlejning & Salg af Erhvervsejendomme

Udlejning af erhvervslokaler
Vores udlejningsafdeling kan hjælpe dig med at finde det helt rette erhvervslejemål. Vi formidler lokaler inden for både retail, industri, logistik og kontormarkedet.  Med baggrund i vores store datagrundlag og vores tætte løbende kontakt med lejere og udlejere, analyserer vi løbende udviklingen i efterspørgslen på lejemarkedet og udbuddet af konkurrerende ejendomme. Dette er med til at sikre, at vi altid kan positionere vores opdrag bedst muligt i forhold i lejerpræferencer og konkurrencesituation.
Få synliggjort din ejendom overfor potentielle lejere og investorer
Vi udarbejder målrettede og effektive markedsføringsplaner, der indeholder de nyeste digitale løsninger, med det formål hurtigt og effektivt at tiltrække seriøse lejere og investorer. Få professionel rådgivning omkring, hvordan du bedst når din målgruppe, samt hvordan du får mest ud af dit markedsføringsbudget.
Vær opmærksom på, at vi også tilbyder at markedsføre ejendomme off market, hvis du ønsker fortrolighed om sagen. Vi har et stort netværk af investorer, hvis behov vi kender.

Når du vælger Carsten Augustinus som din erhvervsmægler, får du også adgang til vores interne marketingteam. Sammen med dig definerer vi, hvilke tiltag, der vil skabe merværdi, hvad der adskiller din ejendom fra andre på markedet og hvordan du kan blive set i ejendomssøgninger. Vi er altid opdaterede på de nyeste digitale løsninger, der giver den bedste placering og højeste synlighed for din ejendom.