Kontakt os for salg og udlejning af erhvervsejendomme på Fyn og i Sydjylland.

juli 2019

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Rådgivning

Strategisk rådgivning i forbindelse med større ejendomstransaktioner
Erhvervsmægler Carsten Augustinus består af et kompetent team, der med afsæt i solid markedsviden og et unikt datagrundlag rådgiver i forbindelse med køb og salg af ejendomsselskaber, enkeltstående ejendomme og ejendomsporteføljer.
Vores services omfatter traditionel ejendomsformidling såvel som strukturering af komplekse salgsprocesser, herunder udarbejdelse af virtuelt datarum, teaser, Investment Memorandum, fortrolighedserklæring, aftalegrundlag m.v., ligesom vi udarbejder prospekter til brug for etablering af ejendomsfonde, aktieemissioner og obligationsudstedelser.
Vi leverer køberrådgivning omfattende alt fra udarbejdelse af forretningsplan til projektledelse af samlede rådgiverteam, herunder i forbindelse med due diligence og verificering af kommercielle forudsætninger.
Vi er altid garant for en professionel og smidig formidlingsproces for såvel køber som sælger. Vi har betydelig transaktionserfaring, og i vores rådgivning kombinerer vi vores ejendomsspecifikke ekspertise med vores stærkt analytiske sans.
Vores betydelige netværk og løbende kontakt med store danske og investorer, virksomheder og banker sikrer, at vores rådgivning ikke alene baserer sig på teoretiske og analytiske rationaler, men også tager højde for den aktuelle markedspsykologi.