Kontakt os for salg og udlejning af erhvervsejendomme på Fyn og i Sydjylland.

maj 2019

MTOTFLS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Erhvervsudlejnig


Erhvervsudlejning

Landsdækkende Erhvervsmægler Carsten Augustinus arbejder vi professionelt med erhvervsudlejning - altså udlejning af erhvervslejemål, herunder både udlejning af ledige kontorer

Vi udlejer nogle af de bedste mest charmerende og flottest istandsatte erhvervslejemål er områder, der emmer af et livligt cafe- og butiksliv dagen lang. Erhvervsudlejning handler for os om at udleje flotte nyistandsatte og funktionelle ledige erhvervslejemål i Danmark, hvor både lejemålets fleksible ruminddeling og dets beliggenhed passer til lejerens unikke ønsker og behov nu og i fremtiden. 

Erhvervsmægler Carsten Augustinus Vi har en klar strategi om, at vi vil være de første til at finde og opkøbe markedets bedste erhvervsejendomme med markedets bedste erhvervslejemål. Og hos Erhvervsmægler Carsten Augustinus kan du altid finde både små og store ledige erhvervslejemål, uanset om du er i markedet efter kontor- eller butikslokaler. Og er du først lejer hos Carsten Augustinus og får du pludselig brug for mere plads, kan vi som regel tilbyde dig at flytte til ét af vores andre større lejemål og vi hjælper dig naturligvis på plads i de nye omgivelser. 

Vi har arbejdet med erhvervsudlejning i rigtig mange år. Derfor ved vi, at forskellige brancher og virksomheder meget ofte har vidt forskellige krav til erhvervslejemålet beliggenhed, størrelse, indretning og stand. De fleste af vores ledige erhvervslejemål mener vi kan opfylde de fleste behov, uanset om man er en større eller mindre virksomhed og uanset om virksomheden arbejder indenfor de liberale eller kreative erhverv.  Og vores erhvervslejemål i Danmark kan naturligvis også være attraktive for dig, som prioriterer et lejemål i storbyens pulserende og dynamisk miljø, hvor du både er tæt på et blomstrende butiksliv og den veludbyggede offentlige transport. 

Erhvervsmægler Carsten Augustinus er tilsluttet Danmarks største database for erhvervsejendomme www.ejendomstorvet.dk    graphic