Jernbanegade 75, 5500 Middelfart

Kontorhotel Centrum af Middelfart

Voxeværket er et kontorfællesskab, der hviler på tanker som deleøkonomi, fællesskab og udvikling. Vi udlejer ikke bare åbne kontorpladser, lukkede kontorer i forskellige størrelser, men tilbyder et unikt koncept med adgang til arbejdspladser og mødelokaler på tværs af landet.
Rammer, som giver dig lige præcist så meget mere end du ville tilgodese dig selv med, hvis du valgte et tilfældigt kontor ude i byen.
Lejen inkluderer samtlige udgifter til drift, forbrug, el, vand og varme, fibernet, rengøring m.m.
Med Middelfarts vel nok bedste placering ved siden af banegården og kun få minutters gang til gågaden kan du få det helt eget kontor eller din helt egen klinik.
Ejendommen er elevatorbetjent med adgang for gangbesværede, støder op til stort parkeringsareal, hvor lejerne har egne fast P-pladser eller offentlig transport lige til døren. Etagerne under os er kendt som behandlerhus med eksisterende lejere som Middelfart Fysioterapi, øjenlæge, tandtekniker m.fl.
Middelfart har en strategisk god beliggenhed for alle typer erhverv inden for industri-, logistik og kontor. Nærheden til motorvejen, dybvandshavnen i Fredericia og den nære tilknytning til 3kantsområdet er væsentlige parametre i denne sammenhæng, idet dette sikrer ikke alene stor mobilitet, men også gode muligheder for at tiltrække veluddannet arbejdskraft. Middelfart er en driftig handelsby.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.