Kærgårdsvej 6, Nordenskov, 6800 Varde

Industri/lager

Ejendommen, der er opført i 1976 og til/ombygget i 1991 er beliggende i Nordenskov, tæt på Varde.
Ejendommen består a.f en mindre lejlighed på 100 m2, bebygget areal på 1.863m2 og et samlet bygningsareal på 3.307· m2 (erhvervsarealet udgør 3.207 m2). heraf 807 m2 kælderareal og 350 m2 tagetageareal. Der er et samlet areal 3.374 m2 og. grundarealet udgør 7.427 m2.
Ejendommen, der er opført i røde mursten og tagpaptag/eternitplader, opvarmes med naturgas og forsynes med vand fra privat, alment vandforsyningsanlæg. Til ejendommen hører diverse skurer, udhuse og overdækkede lastearealer, med port ind til'virksomheden mv.
Ejendommen har tidligere været anvendt som mejeri, men har senest været anvendt af pakkerivirksomheden
Ejendommen er indrettet med en lang række mindre rum, hvor der har været pakket forskellige fødevarer, og hvor der har været anvendt til lager.
Fra stueplan, er der adgang til ejendommen via en trappe, hvorfra der er adgang ind til lejligheden, og hvor der via næste dør, ad en lang gang, er adgang til virksomhedens første sal. Der er fra gangen adgang til omklædningsfaciliteter og toiletter samt et disponibelt tagrum.
På førstesalen er der endvidere kontor, køkken og kantine indeholdende køleskabe. Der er tillige adgang til vareelevatorer i begge ender af bygningen, til flytning af varer mellem de respektive etager. Ligeledes består 1. salen af et større lagerareal, ligesom der er flere brandtrapper ud i det fri.
I stueetagen, er der indrettet en lang række mindre rum af forskellig størrelse, hvor der har været forskellige pakkelinjer.
I stueetagen er der endvidere en meget stor lagerhal med højt til loftet hvor der er god plads til opbevaring. Hallen har tidligere været anvendt som kølehal.
Endvidere er der adgang til en kælder, hvoraf en del har været i færd med at blive renoveret, men arbejdet er ikke tilendebragt. Den resterende del af kælderen har primært været anvendt til opbevaring af emballage.
Endelig består ejendommen er en lejlighed på 100 m', som er indrettet med køkken (med køleskab og komfur samt laminatgulv), badeværelse og flere værelser med gulvtæppe. Der er tillige adgang til en mindre tagterrasse

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.