Jernbanegade 4, 5500 Nørre Aaby

UBEGRÆNSEDE ANVENDELSES MULIGHEDER UNIK VIRKSOMHEDS DOMICIL

Denne smukke og unikke gamle bygning er et klenodie i sig selv~– og samtidig rummer den så mange anvendelsesmuligheder, at kun fantasien sætter grænser herfor. Ejendommen indeholder et erhvervsareal på 255 kvm Mellem bygningerne er der anlagt en smuk gammel brostensbelagt og lukket gårdhave.
For erhvervsdelens vedkommende kan man jo sige, at toget går lige til døren, men lader man tankerne arbejde lidt, bliver man næsten løbet over ende af de mangfoldige muligheder der åbnes op for her. Ejendommen er unik til kulturelle formål, men kan med stor fordel også anvendes af erhvervsvirksomheder, der ønsker et repræsentativt domicil, der virkelig oser af historie og charme.
Straks man går ind ad døren, befinder man sig i et historisk gammelt vindfang~med småsprossede vinduer, hvorfra man kan se hele den store ventesal. Ventesalen er et højloftet rum med synlige loftbjælker, høje paneler, originale gamle klinkegulve og de gamle bænke er naturligvis bevaret. En stor gammel brændeovn vidner om tiden fra før der blev lagt fjernvarme ind

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.